Sarjakuvat heräävät eloon

Juuri niin! Oletko koskaan miettinyt, miltä sarjakuvat näyttäisivät, jos kuulisit ne ja näkisit niiden liikkuvan? Ns. motion-sarjakuvat toteuttavat tämän idean upealla tavalla. Muun muassa Watchmenista ja Spider-Womanista ollaan toteuttamassa Motion Comic-tyylillä digitaaliset sarjakuvaversiot.

Watchmen Motion Comic -traileri (Warner Premiere, DC Comics):

Näyttää kyllä mielenkiintoiselta 🙂 Entä teidän silmäänne? Olisiko Motion Comicseilla mielestänne tulevaisuutta?

Katso myös: Spider-Woman Motion Comic -traileri Marvel.comissa

Yksi vastaus artikkeliin ”Sarjakuvat heräävät eloon

  1. Ei mitään uutta auringon alla. Esimerkiksi Tove Janssonin “Kuka lohduttaisi Nyytiä” (Ruotsi, 1979) on tehty samalla tekniikalla. Kuin myös Mauri Kunnaksen Suomalaisen tonttukirjan televisiosovitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *