Animeconin lähtölaskenta alkaa

Suomen historian seitsemäs Animecon starttaa perjantaina 10.7. Helsingissä! Tuttuun tapaan Egmont Kustannus on paikan päällä sekä myyntipöytien takana että sponsoroijana Cosplay Finland Tourissa (ks. artikkeli Cosplay-kisaterveisiä Kitaconista), jossa Egmontin kunniamainintoja jakaa Janne alias Yookai.

Egmontin myyntipöydät sijaitsevat Merikaapelihallissa, ja paikan päällä on mahdollisuus osallistua arvontaan! Arvonnan pääpalkintona on Arina Tanemuran suomenkielisen uutuuden hengessä The Gentlemen’s Alliance Cross -solmio sekä -koulutarvikelaukku (sis. kyniä, viivain, laskin…).

tgac_solmio_laukku1

The Gentlemen’s Alliance Cross -mangan lisäksi ennakkomyynnissä on ykkösosa Haruka Fukushiman ensimmäisestä pidemmästä mangasarjasta Pika-Aikuinen – Otona Ni Nattsu!


Kannattaa siis jälleen ehdottomasti tulla paikalle 🙂 Aiotteko muuten cossata mitään? Entä mitä kuuluu hankintalistallenne?

5 vastausta artikkeliin ”Animeconin lähtölaskenta alkaa

  1. Aijotteko laittaa, että joka päivä tulee alliancea jonkun verran myyntiin, ettei kaikki menisi heti perjantaina? (itse tulen vasta lauantaina paikalle)

  2. Animecon jälleen tulossa! Mutta itse pääsen vain lauantaina… Mutta viime vuona en pääässyt ollenkaan, että parempi näin.
    Hankinta listalta löytyy ainaski Sangatsun julkaisema Bleach 1 ja mahdollisesti Death Noten alkupään osia. Ja jos on hyviä coni tarjouksia, niin pitääpi katsoa… Fantsunkin pöydältä voisi jotain katsoa.
    Ja en cossaa, ei minun juttu olepi koskaan ollut. En edes usko meneväni mitään cossaus näytöksiä edes katsomaan…

  3. The Gentlemen’s Alliane Crossia otetaan sen verran mukaan, että kyllä pitäisi riittää lauantaille!

  4. Päivitysilmoitus: Sarjakuvapaparazzin seikkailuja vol. 3 « Mustaa valkoisella – Egmont Kustannus blogi

  5. Tulen huomenna & ylihuomenna animeconiin. Hankintalistalla on Fruits Basket 6, 7 & 9, oheiskamaa Nanasta, Alliance Cross ja pinssejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *