Uutta kivaa pojille: Bakugan!

Bakugan-lehti vie lukijansa huimiin seikkailuihin animaatiosarjastakin tutun Bakugan-korttipelin maailmaan!

Bakugan-sarja kertoo Danin ja hänen ystäviensä taistelusta, jota tämä Bakugan Battle Brawlers -ryhmä käy korttien ja Bakugan-hirviöiden avulla. Kamppailua käydään sekä tässä maailmassa että rinnakkaisulottuvuudessa nimeltä Vestroia, josta Bakuganit ovat kotoisin. Samalla pelaajat kilpailevat paikastaan Bakugan-pelaajien luokituksessa. Uusi Bakugan-lehti sisältää jännittävän sarjakuvan lisäksi peliohjeita, tietoa Bakuganeista, tehtäviä ja julisteita – ja kivan lahjan!

Nro 1 myynnissä 26.8.2009

Bakugan Battle Brawlers

50 vastausta artikkeliin ”Uutta kivaa pojille: Bakugan!

 1. Onko jostain vielä saatavissa lehteä nro 1?
  Kakkosesta eteenpäin olis kaikki, mutta ykkönen puuttuu…

  Bakuganit on muuten minun suosikkileluni!
  Kaikki mahdollinen pitäisi saada…

  Kasperi 5v

 2. Terve Kasperi!

  Taitaa olla Bakugan-lehti menossa jo neljännessä numerossa, joten ihkaensimmäinen numero on jo myyty pois lehtipisteiden hyllyistä.

  Ikävä juttu – toivottavasti tulevat numerot kuitenkin tarjoavat mielekästä puuhaa ja tekemistä! 🙂

 3. Hei minun mielestäni bakugan on paras ohjelma ja parhainta on kun saa taistella muita vastaan minulla on 670 voimainen bakugan ja en ole hävinnyt kertaakaan haluan saada parempia vastustajia kun näitä amatöörejä

 4. MINÄ OLEN KOULUNI MAHTAVIN BAKUGAN TAISTELIJA MINULLA IN YLI 300 BAKUGANIA KOSKA MULLA ON TUOMIO KORTTI JA TRAP BAKUGAN NIMELTÄ SKORPPION PELAAN TULI TYYPEILLÄ JA MINUN LEMPI BAKUGAN ON DRACO JA LEHTIROKKAA

 5. NO TÄÄLTÄ PESEE OLEN TAITAVIN TAISTELIJA HAASTAN KENET VAAN JA MISSÄ VAAN SE JOKA HALUU YRITTÄÄ HAASTAA MUT NIIN KERTOO MIS TAISTELLAAN ASUN HÄMEENLINNAS OLKAA VALMIINA TÄÄLTÄ PESEE

 6. MOI KAIKKI MINULLA ON 1000 BAKUGANEJAJA MULLA ON 6 TUOMIOKORTIA NIIN SETARKKOITTAA ETTÄ HAASTTAN KAIKKI BAKUGAN PELAJAT ASUN MULTISILLAN PIHOILLA HAASTAN TEIJJÄT MULTISILLAN CLUPILLA ON DANIEL HAMDI IKKÄ 10

 7. Kuinka moni tääl oikeesti tajuu et Bakuganin voima ei oo kaikki kaikes? Kykykorttien merkitys on suurin etenkin uusi vestroia-sarjassa. Daniel mist oot saanu tuomio kortteja tai kykykorttei yleensäkään? Tiiän et niit saa Bakuganien mukana mut saako jostain muualta? Bakugan rushes!

 8. mun paras on 660g voimanen tuulityyppi mut en käytä sitä vaan käytän mun darkus bakuganei ja mun taps on darkus Scorpion

 9. moi mä olen pyry ja musta bagugan on paras. m47o mä tajuun että bagugan ei ole voima peli vaan taktiikka peli. Mun paras bagugan on 710g voimainen brontes ja mä olen meidän 3 paras bagugan taistelija mun koulussa. Mä kerään ilma tyyppiä eli ventusta.

 10. Minulla on Naaga ja sen voima taso on 650g ja minä en ole varma onko selaisia kuin 1230g bakugan mutta olkoon!Minä olen 10v ja olien tyttö joka tykkää bakuganista ja rkastan Dania!!;-)

 11. Olen aleksi ja olen 100% bakugan vani joka pitää sikana bakuganista!Monulla on kaksi samaa bakugania mutta eri elementti.Toinen on pairus ja toinen darkus!Darkus on uusin ja voimakain bakugan mutta en muista g voimaa!

 12. Olen kaikein paras pelaaja myös teistä varmana!Olen hyvin voitamaton ja minulla on DS jolle aion toivoa uutta BAKUGAN peliä!Hahaa!Olen MESTARI!

 13. Hyvää JOULUA kaikki bakugan vanit!Oletteko nerkoolta?Jos ootte niin hyvä pelataan bakugan taistelu!

 14. mulla on super hyvä bakugan peli ja olen jo voittanut sen jo kolme kertaa!koitakaa parentaa!;)

 15. Hei!Miksi ette haasta mua?Mä asun sit Nerkoolla ja lapinlahdella.Olisiko mahiksii sitten olla kamui jos mä voitan?Mä en tykkää jos ei kukaan ole haastanut.
  Bakugan on parasta ja mä oon mestari meidän koulun.;)

 16. Sinä joka luet tämän.Sinä ehkä asut nerkoolla koska minä en halua että minä häviän!Olen mestari bakugannissa.Hahaa!Ostan uuden pakkauksen niistä lisä osista jotka on myynissä nyt!En halua että jokainen on parempi kuin minä koska olen vain 11v. tyttö.Sinä ehkä vot muuttaa kaiken!Eli eikun bakugan taisteluun! 🙂

  T:Janita

 17. Bakugan on huippua!
  Ainakin kun voitan kaiken.
  Olen mahtavan hyvä.
  Bakugan jyrää!
  Bakugan taistellaan!
  Nerkoon koulun takapiha.
  Koulun jälkeen tai viikonloppuisin.
  Olet mun kamu tai et niin olen paras!
  Olen odottanut voittoa pitkään!
  😉
  Tahtoen:Jansku 11v. Nerkoon koulun takapiha.

 18. Bakugan on huippua!
  Ainakin kun voitan kaiken.
  Olen mahtavan hyvä.
  Bakugan jyrää!
  Bakugan taistellaan!
  Nerkoon koulun takapiha.
  Koulun jälkeen tai viikonloppuisin.
  Olet mun kamu tai et niin olen paras!
  Olen odottanut voittoa pitkään!
  Tahtoen:Jansku 11v. Nerkoon koulun takapiha.

 19. mulla on ventus, supptera, pairus, darkus ja heijos voimia.
  voimakkain on cosmis igram ja se on ventus bakugan! en ole muuta oikeesti kuin toisiks paras sillä meidän koulussa on poika nimeltään aleksi nisinen ja hän on paras. olen siis toisiks paras. olen vain Jansku ja oikee nimi on Janita.
  se on siis lempinimi…

  T: Jansku/ Janita

 20. moikka olen odotanut pitkään kun oltaisnn ruvettu puhumaan! ;-> kirjoitelkaa kaikki tässä jutussa eli kirjoutus paikassa!

 21. Kyseinen tuote on poistunut markkinoilta jo muutama vuosi sitten, joten ikävä kyllä tähän kysymykseen on todella hankala antaa vastausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *