Rumiko Takahashin uusin manga

blog2804_2009InuYashan ja Ranma 1/2:n luoja Rumiko Takahashin uusin manga on tullut julkisuuteen;  Kyōkai no Rinne -nimellä kulkeva sarja kertoo tytöstä nimeltä Sakura Mamiya. Ollessaan pieni hän katosi salaperäisesti kotinsa takana sijaitsevaan metsään. Palatessaan Sakura oli kunnossa, mutta sen tapauksen jälkeen hän sai kyvyn nähdä aaveita. Nyt hän on teini-ikäinen ja toivoo, että kummitukset jättäisivät hänet rauhaan! Koulussa Sakura istuu tyhjän pulpetin vieressä. Siinä ei ole istunut ketään sitten koulun alkamisen, mutta eräänä päivänä tuntematon poika ilmestyy istumaan tyhjälle paikalle. Ja näyttää siltä, että pojassa on paljon enemmän kuin miltä päälle päin näyttää!

Jos on onnekas ja asuu USA:n maaperällä, niin mangan ensimmäisen luvun voi lukea netissä: http://therumicworld.com/manga.php (me vähemmän onnekkaat kiroamme syvään ja hartaasti…)

http://www.furinkan.com/ -Rumic World

Englanninkielisenä mangan julkaisee VIZ.

4 vastausta artikkeliin ”Rumiko Takahashin uusin manga

  1. Juups, valitettavasti en Amerikan mantereella… Mutta jospa vielä joskus pääsisin lukemaan sarjaa. Mutta sitä ennen tahtoisin tutustella Maison Ikkokuun, Egmont voisi, vaikka alkaa julkaisemaan sitä Inuyashan jälkeen… Oma englannin taito on mitä on.

  2. Tämäpäs kuulostaakin hauskalta! Löysin jostain netin sopukoista pari sivua japaniksi, mutta… kieli-ongelma taitaa hieman muuttaa asiaa… olishan se kiva, jos tämäkin sarja joskus suomeksi saataisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *