Haruka Fukushima valloittaa!

cj_0408_lr orp_0209_lr1

Cherry Juicen ja Orange Planetin luoja Haruka Fukushima kääntää mangan lukijoiden katseet söpöllä piirrostyylillään ja romanttisilla tarinoillaan! Tänä kesänä Egmont julkaisee Fukushimalta kaksi uutta mangaa: Ai ga nakucha neMeikkikeiju sekä Pika-aikuinen – Otona ni nuts!

Ai ga nakucha ne – Meikkikeiju

Tenko on poikatyttö, joka on pienestä pitäen toivonut menevänsä jonain päivänä naimisiin lapsuudenystävänsä Anin kanssa. Tenko rukoilee jopa tähtiä tekemään hänestä söötin, jotta hän voittaisi Anin sydämen. Asiat tuntuvat kuitenkin menevän pieleen. Tenko riitelee jatkuvasti Anin kanssa ja An nimittelee häntä rumilukseksi.

Eräänä päivänä Tenko saa yllättävää apua, kun taivaalta putoaa meikkirasia hänen päähänsä. Rasiasta ponkaisee ulos Ai, tyttö, joka on vastuussa ulkoavaruuden tavaratalossa galaksin meikkiosastosta. Ai muuttaa Tenkon olomuotoa erikoisilla avaruusmeikeillään. Meikit muuttavat Tenkon väliaikaisesti muun muassa tyttömäisen suloiseksi ja seksikkääksi. Miten An reagoi muutoksiin? Onnistuuko Tenko voittamaan rakastettunsa sydämen Ain avustuksella?

Pika-aikuinen – Otona ni nuts

Neliosaisen sarjan päätähti on 10-vuotias Natsumi Kawashima, joka haluaisi jo kymmenen vuotta vanhemman kurvit tehdäkseen vaikutuksen huomattavasti vanhempaan ihastuksen kohteeseen. Eräänä päivänä hän saa käsiinsä pähkinöitä, jotka tekevät tästä toiveesta totta, mutta eivät ilman sivuoireita.

Varoituksista huolimatta Natsumi ottaa pähkinät käyttöönsä, sillä kukapa teini ei haluaisi aikuistua hetkessä ja näyttää hyvältä tehdäkseen vaikutuksen mielitiettyynsä.

7 vastausta artikkeliin ”Haruka Fukushima valloittaa!

  1. Pika-aikuinen ja Meikkikeiju Fukushimalta. Kumpikin sarja kuulostaa hyvin hauskalta ja rimpsakkaalta, mutta Fukushiman tuotanto ei ole oikein itseeni koskaan kolahtanut. En usko, että tulen ostamaan Pika-aikuista, mutta Meikkikeijun ostan, koska onhan sitä vain 1-osa. :- )
    Ja voisit tehdä jossain välissä jutun siitä Arina Tanemuran uudesta sarjasta, joka tulee sitten heinäkuussa Sitä olen jo miettinyt, että ostaisinko vai enkö (?). Olisi mukava saada Tanemuran sarja hyllyyn, kun en ohmista yhtään hänen mangaansa, mutta kaikki (suomeksi tulleet) olen ystävien kautta lukenut ja piirostyyli oli upeaa, mutta juoni osittain hieman kökkö. Toivotaan, että tässä Gentlemen’s Alliance Crossissa olisi tehokkaampi juoni kuin edeltäjillään.

  2. Tanemura kuuluu myös suosikkeihini. Juttua Gentlemen’s Alliancesta on kyllä tulossa, mutta kuten vanha sanonta kuuluu: ”ei makeaa mahan täydeltä”! 😉

  3. Gentlemen’s Alliance on ihana! Olen lukenut sen englanninkielisenä ja odotan innolla suomenkielisiä saapuviksi lehtipisteisiin!!!

  4. HEI! IHANAA jos on tulossa Haruka Fukushimalta uutta mangaa! Olen itse ihan hulluna joihinkin sarjoihin. esim: orange planet =) Meikkikeijun ostin jo kaupasta, mutta milloin tulee se pika-aikuinen sarja? Olisi kiva tietää niiin voisi sitten käydä ostamassa. ;D Milloin tulee Arina tanemuran sarja kauppoihin?

  5. Päivitysilmoitus: Animecon menestys – kuvasatoa Helsingistä « Mustaa valkoisella – Egmont Kustannus blogi

  6. Pika-aikuisen avausosan ilmestymispäivämäärä on ylihuomenna. Tanemuran Gentlemen’s Alliance Cross tulee myyntiin kuitenkin jo huomenna 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *