Vain kaikuja Egmontin käytävillä

Usein maanantaina väsyttää, ainakin näin elimistömme psykologinen vuorokausikello pakottaa meidät usein kuvittelemaan. Mutta vähintään yhtä uskottava fakta on se, että tässä kyseenalaisessa rentoutumisen tilassa myös ideariihi on rikkaimmillaan. Tai niin ainakin kuuleman mukaan joillakin, sillä tällä kertaa kännykkäpaparazzi tyytyi kuvaamaan vain tyhjiä Egmontin käytäviä. Huono idea totta vieköön, mutta ei siltikään niin huono ettetkö sinä malttaisi olla näitä kuvia katsomatta. (silmänisku)

Yksi vastaus artikkeliin ”Vain kaikuja Egmontin käytävillä

  1. Ankeat käytävät teillä, mutta ei vedä vertoja koulun käytäville ankeudellaan.
    Mutta mukava, että lehtiä sentään löytyy sieltä täältä. ; )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *