Perjantaifiilistelyjä: AOI House -mangauutuus

Varoitus! Uutuusmanga lähettyvillä, polttaa polttaa! 🙂 Taas yksi viikko lähes vilahti ohitse.. Perjantait ovat siitä mukavia, että kaikki alkavat yleensä tässä vaiheessa viikkoa olla niin väsyneitä, että jututkin ovat sen mukaisesti huonoa huumoria ja vähemmän järkeviä lausahduksia. Oikeastaan tämän viikon perjantaifiilikset alkoivat jo eilen, kun sain käsiini toisen Egmontin uutuusmangoista; AOI Housen!

aoihouse0109_c1c42

Shiei on jo ennestään tuttu piirtäjä mangasta Teiniagentti Luna, mutta tällä kertaa mangan sisältöä ei suositella alle 15-vuotiaille.

Varttuneemmalle lukijakunnalle on luvassa pantsuja rakastava hamsteri, yaoita ihannoivia tyttöjä sekä hyvin, hyvin otaku– ja ecchimäistä toimintaa! Tarina alkaa, kun kaksi kaverusta, Alex ja Sandy, potkitaan pois asuntolastaan. Yhdessä lemmikkihamsteri Echiboon kanssa pojat löytävät itsensä AOI Housesta, jossa yaoi-fanitytöt ottavat pojat hyvinkin innostuneesti vastaan!

Jos haluatte lukea mangaa, joka naurattaa kyynelehtimispisteeseen asti, suosittelen juurikin AOI Housen kaltaista huumoripläjäystä! Tämänkaltaisia uusia mangoja ei julkaista riittävästi!

Kokeneemmat mangan lukijat ja animen katsojat voivat ilokseen löytää AOI Housesta monia viittauksia eri anime- ja mangasarjoihin! Itse taisin niitä bongata jopa 6 kappaletta. Montako te löydätte?

Egmontin uutuusmanga AOI House tulee ennakkomyyntiin Traconiin 7.2. Virallinen julkaisupäivä on 18.2.

Manga-sarjakuvat EgmontShopissa

6 vastausta artikkeliin ”Perjantaifiilistelyjä: AOI House -mangauutuus

  1. AOI Househan kuulostaa juuri minulle suunatulta! En tajunnutkaan, että kyseessä olisi tällainen manga! 0.o Tämähän kuulostaa oikein mahtavalta sarjalta nyt kun kuuli enemmän… Huumoria ja yaoi-sarjoja rakastavia tyttöjä. Kuin minulle suunattu ja mukavaa kun tuli myös varttuneillekkin mangan lukijoille huumori sarja! ^^

  2. AOI House on PAKKO KERÄTÄ!!!!!! ku sehä on lunan tekinjän tekemä >.<
    just mulle ja mun kamulle Natsu midorille suunnattuja pokkareit X3

  3. Jahas. Mulle siis lisää kerättävää…ja mä kun koitan olla niiiiin valikoiva.

  4. Todella hyvä manga. Suosittelen kovasti selailin kaupassa sivuja ja kirja lähti heti mukaan ja hauskaa on ollut. SUOSITTELEN!! 😉

  5. Joo, aoi house on tosi hyvä manga heti ku näin sen kaupassa se lähti mun mukaan 😀 Ja hauskakin se on. Ostin vaan aoi housen enkä kattonut ikärajaa vasta kotona huomasinkin että se oli +15… hihiii Hyvä mä… mut suosittelen kaikille 🙂

  6. Sain ensinmäisen AOI housen kun täytin 13v. Mun kaveri ei kattonut ikärajaa ja osti sen mulle. Sit mä huomasin kotona että se olikin +15. Mutta joka tapauksessa se on TOSI hyvä manga. Suosittelen kaikille. XD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *