Karvinen saapuu Kemiin keväällä!

Keväällä kannattaa suunnata Kemiin! 14.5. alkavat Kemin Sarjakuvapäivät ja aukeaa Karvinen-näyttely.karv

Maailman suosituin kissa Karvinen vierailee Kemissä! Jim Davisin luoma sarjakuvahahmo Karvinen ja kumppanit seikkailevat 14.5.2010 lähtien Kemin taidemuseossa koko kesän ajan. Risto Koskisen ja Kemin Sarjakuvakeskuksen tuottamassa kolmiulotteisessa sarjakuvanäyttelyssä voit tutustua muun muassa Karvisen kotiin ja lukea hauskoja sarjakuvia suositun kissan elämänmenosta. Hauskassa koko perheen näyttelyssä voit nähdä esimerkiksi Karvisesta tuttuja hahmoja kolmiulotteisina patsaina, yli 100 sarjakuvastrippiä, ja kiinnostavaa keräilymateriaalia.

Karvinen-näyttely Kemin Taidemuseossa 14.5-22.8.2010

Kemin 29. Sarjakuvapäivät 14.-16.5.2010

Yle: Kemin sarjakuvapäivien valmistelut hyvässä vauhdissa

Yksi vastaus artikkeliin ”Karvinen saapuu Kemiin keväällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *